Ивет Лалова показа перфектно тяло на плажа на Тенерифе. Една

...
Ивет Лалова показа перфектно тяло на плажа на Тенерифе. Една
Коментари Харесай

Ивет Лалова със секси фотосесия

Ивет Лалова сподели съвършено тяло на плажа на Тенерифе. Една от най-популярните ни и сполучливи спортистки беше на подготвителен лагер на испанския остров до преди дни и направи съпричастни почитателите си с естествените хубости на град, само че и с прелестите на съвършено поддържаното си спортно тяло.

Докато в България зимните температури не ни разрешават да захвърлим якетата, спринтьорката прекара първите седмици на годината на топло. В тази част от годината спортистите ни постоянно търсят по-топлите кътчета на света за своя подготовка. Лалова няма да се състезава през зимния сезон, когато са шампионатите по лека атлетика в зала. Родената в София атлетка е насочила подготвителния си проект към лятото, когато главен фокус са Олимпийските игри в Токио.


Между тежките тренировки Лалова откри време да разпусне и на плажа и да се потопи във водите на Атлантическия океан, като показа фотоси по какъв начин разпуска със брачна половинка си Симоне Колио, който е и неин треньор, и кучето им Токио. Семейството осинови домашния си любим през предходната година, откакто дългогодишният им правилен пазач лабрадорът Болт умря. Имената на кучетата им не са инцидентни. Болт беше кръстен на най-бързия човек на планетата – Юсейн Болт. Токио пък е кръстен на идните Олимпийски игри в японската столица. Сестрата на Ивет – Ани, има куче Рио, което също не носи инцидентно името на бразилския мегаполис. Дакелът влезе в дома на семейство Лалови до момента в който Ивет жънеше триумфи на Олимпийските игри в Рио.

В момента Ивет Лалова се приготвя за присъединяване на своите пети Олимпийски игри. А Тенерифе е обичано нейно място за зимни лагери. Преди година тя също беше на най-големия от Канарските острови и даже там я хвана COVID-19 пандемията. Със Симоне имаха съществени усложнения със клопката на лимитираните пътувания, само че въпреки всичко съумяха да се приберат здрави в София, където изкараха няколко месеца в очакване на новия спортен интервал. Двамата живеят в италианския град Риети, само че поради тежката обстановка на Ботуша предходната зима, те не рискуваха да летят от Тенерифе към Рим.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР