Ивермектин се оказа лекарството - чудо. Него го използваха много

...
Ивермектин се оказа лекарството - чудо. Него го използваха много
Коментари Харесай

Д-р Ботев: Лекарството чудо срещу Ковид се оказа Инвермектин

”Ивермектин ” се оказа лекарството - знамение. Него го използваха доста небогати страни, а първата цивилизована е Израел, показва доктор Чавдар Ботев.
По думите му, не би трябвало да се употребява антибиотик, тъй като става въпрос за вирусно, метаболитно и автоимунно заболяване.

" Имаме едно заболяване, което е подло заради повода, че първоначално не му обръщаме внимание, когато би трябвало. Налице е интервал от шест дни, в който има вирус и би трябвало да го нападаме. Лечението, което аз употребявам, е пробиотик - и витамин D. Когато положението се усложни се включва " Ремдесивир " и плазма ". Това изясни пред Нова тв хематологът доктор Чавдар Ботев.

Медикът уточни, че съгласно международните данни коронавирусът се лекува с противовирусни средства.

" Ремдесивир " и плазмата са такива. В първите стадии се дава и " Ивермектин ", който се оказа лекарството - знамение. Него го използваха доста небогати страни, а първата цивилизована е Израел. В момента протоколът е назначен в Съединени американски щати. Клинично изследване сподели, че в случай че живеете с болен и приемате " Ивермектин " има единствено 7% късмет да се разболеете ", добави доктор Ботев и предлага да се дава на лекари, с цел да се овладее обстановката.

" Проблемът е, че става въпрос за ново заболяване и всичко минава като ново лекарство ", изясни доктор Ботев. Всеки доктор има право да го употребява, изясни той и добави да се мине инспекция на лекарска нравственос.

Той предложи изкашлянето да се прави приведен, с цел да може по този метод да се прочисти белият дроб.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР