Ивайло Цветков - Нойзи окончателно се раздели с Мария Игнатова,

...
Ивайло Цветков - Нойзи окончателно се раздели с Мария Игнатова,
Коментари Харесай

5 месеца след ареста! Нойзи проговори: Мария го изкарала от релси и...

Ивайло Цветков - Нойзи дефинитивно се раздели с Мария Игнатова, за която сътрудници от Нова ТВ разкриха преди дни, че още веднъж е намерила кей при Димитър Рачков. Двамата бяха дружно седем години и няма да се учудим в случай че са се събрали още веднъж, тъй като връзката им бе много мощна.

Относно Нойзи обаче... оказа се, че крахът с Мария е почнал не след ареста му в пияно положение, а доста преди него. Това призна самият той пет месеца след злощастната преживелица, като още веднъж повтори, че не просто го е позор, само че не може да се понася всякога, когато се върне назад към този миг.

Нойзи намерено съобщи, че онази вечер е бил безусловно отвън релси, подложен на голям стрес и кахъри, които го довели до припадък на полуда и безумни решения.

" Когато си на лимита, когато си раздразнителен до такава степен, че главата ти ще изпуши, поради видимо обикновени житейски обстановки, в един миг не мислиш. Прибягваш до ирационални и искрено глупави решения ", изясни Нойзи и си спомни, че в ареста изживял най-големия си позор. Било му студено и тъмно, само че повече го боляло от това, че постъпил като кръговиден глупак.

Близки до него потвърдиха думите му и обясниха, че таман тогава с Мария са имали огромни разправии и връзката им е висяла на косъм. Е, този косъм май се скъса...

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР