Ивайла Бакалова сама е потърсила връзка с Емил Писков и

...
Ивайла Бакалова сама е потърсила връзка с Емил Писков и
Коментари Харесай

Прокурор Кирилова: Ивайла Бакалова сама е потърсила връзка с Емил Писков и Нотариуса

Ивайла Бакалова сама е потърсила връзка с Емил Писков и Нотариуса,, с цел да бъде освободен Веселин Денков от ареста, а не те с нея. Това съобщи ръководителят на градската прокуратура Илиана Кирилова пред публицисти, преди комисията в Народното събрание, която ревизира активността на разстреляния през януари лобист в правосъдната власт.

Още гледайте във видеото:

„ Разпитани са двама очевидци, в чийто дом е била срещата.

Тя е търсила от Мартин Божанов правна помощ. Тази информация имаме от през вчерашния ден, като нещо ново. Свидетелите са обезпокоени, защото записът е юридически в техния дом. Бакалова им е дала обещание, че това няма да бъде излъчено. Вие знаете, че Комисията за Мартин Божанов се образува след лъчение от страна на „ Антикорупционния фонд “ за напън, който е упражняван против Ивайла Бакалова за задържането на нейния брачен партньор. В хода на делото има разпитани нови двама очевидци, които описват, че точно тя е потърсила връзка с Емил Писков и Мартин Божанов. В прокуратурата всеки си извършва отговорностите и водят се разпити. Подготвила съм информация във връзка с кои лица прокуратурата е изготвила отводи или има импортирани обвинителни актове. Тези лица са от най-различни партии. Моето избиране не е изключение “, добави Кирилова.

На предишното съвещание на комисията в Народното събрание Кирилова не се яви. Днес да дават отговор на въпроси на комисията са поканени и апелативният прокурор на София Радослав Димов, Теодора Точкова – основен контрольор в Инспектората на Висш съдебен съвет, както и Ясен Тодоров – следовател в Националната следствена работа.
Депутатите от ГЕРБ и Движение за права и свободи отсъстват от съвещанието.

Малко след започването на съвещанието избухна скандал в комисията. По искане на депутата от Движение за права и свободи Хамид Хамид се направи втора инспекция на кворума. Установи се, че осем народни представители участват. Според ръководителя на комисията Никола Минчев няма спънка да се организира разискване, само че не и гласоподаване.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР