Ивайла Бакалова поднесе поредната неочаквана изненада от личния си живот,

...
Ивайла Бакалова поднесе поредната неочаквана изненада от личния си живот,
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова загърби Дубай, пак е сама

Ивайла Бакалова сервира следващата непредвидена изненада от персоналния си живот, а най-изненадани са почитателите й в обществените мрежи, които наблюдават всяка нейна крачка.

За 39-ия си рожден ден манекенката се завърна в родната България от Дубай, където живее от години. Там брюнетката работеше като брокер на недвижими парцели, само че в този момент очевидно целите й са се трансформирали фрапантно.

На 16-и юли Ивайла и сестра й Божидара отпразнуваха своя 39-и рожден ден с ваучър в първокласен столичен ресторант, намиращ се до езерото Панчарево, както писа първи HotNews. "Обичам те, възхитителна моя близначка Дара. Ето че навършихме 39. Не мога да си показва да съм по-здрава, по-щастлива и по-обичана от в този момент. Голямо благодаря на всички, които направиха деня ни толкоз магичен ", написа тогава Бакалова в обществената мрежа.

View this post on Instagram
A post shared by Ivaila Bakalova (@ivailabakalova) on Jul 17, 2020 at 3:36am PDT

Припомняме, че Ивайла Бакалова имаше много първокласен живот в Емирствата, където се бе изолирала от светския живот и даже рядко публикуваше настоящи фрагменти. В персоналния й живот обаче, очевидно са се случили определящи промени, щом към днешна дата тя е в България и не наподобява да желае да се връща в Дубай. Въпреки че не издаваше дали и кой е новият мъж в живота й, съгласно информациите Бакалова е поддържала интимна връзка със заможния ресторантьор Веселин Денков – Брадата, само че в последна сметка двамата са решили да се разделят поради несходства в характерите.

View this post on Instagram
A post shared by Ivaila Bakalova (@ivailabakalova) on Feb 24, 2020 at 11:02am PST

Бакалова лудо ревнувала Веско от някогашната му жена и по всякакъв начин се опитвала да го задържи единствено за себе си. Това породило изострен спор посред им и напрежението ескалирало. Ресторантьорът бил безапелационен, че женитба няма да има и порязал мераците на Ивайла, поради която преди този момент той заряза брачната половинка си Виктория.

View this post on Instagram
A post shared by Ivaila Bakalova (@ivailabakalova) on Jan 1, 2020 at 7:21am PST
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР