Иват Лалова няма да се състезава през зимния лекоатлетически сезон

...
Иват Лалова няма да се състезава през зимния лекоатлетически сезон
Коментари Харесай

Ивет: Планът за Токио е готов, чака ме много работа

Иват Лалова няма да се състезава през зимния лекоатлетически сезон в зала. Ето какво сподели най-хубавата българска спринтьорка, която бе отличена за Атлет номер едно за годината по-рано през днешния ден:

" Зимата най-вероятно няма да пускам. По принцип не съм почитател на 60 метра, може би в зала за мен по-подходящо е 400 метра.

През тази олимпийска година летният сезон ще стартира по-рано, тъй че имам опция за присъединяване в задоволително надпревари. Естествено подготовката ми е ориентирана напълно към Олимпиадата в Токио. Планът е подготвен. Вече се научих да не си слагам цели и упования. Предстои ми доста работа. Надявам се да имам шанс, здраве и късмет и да реализира оптимално положителни резултати.
 Ивет Лалова беше избрана за Атлет номер едно на България за 2019 година
Ивет Лалова беше избрана за Атлет номер едно на България за 2019 година

Министър Красен Кралев получи плакет от Балканската асоциация на атлетическите федерации

За пети път съм спортист на годината. Отговорността е огромна. Хубавото е, че имаме прелестно потомство млади състезатели, които се надявам да продължат да се развиват и да реализират още повече от нас. Сигурна съм, че ще ни заместят почтено. Пожелавам им още повече хъс и предпочитание ", сподели Лалова.
 Снимка 457783
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР