Иванка Тръмп се учи да свири на китара. В неотдавнашно

...
Иванка Тръмп се учи да свири на китара. В неотдавнашно
Коментари Харесай

Иванка Тръмп се учи да свири на китара - slava.bg

Иванка Тръмп се учи да свири на китара. В неотдавнашно свое изявление, дъщерята на американския президент разкри по какъв начин запълва свободното си време в пандемията.

По думите ѝ, сходно на доста други хора в Съединени американски щати, тя се е върнала към „ елементарните удоволствия в живота “ като заниманието с настолни игри и преодоляването на нов музикален инструмент.

„ Започнах да изсвирвам на китара, тъй като брачният партньор ми работеше до доста късно вечер “, сподели тя, представена от The Recount. По думите ѝ, тя от дълго време желала да се научи и нямало по-подходящ миг за това.

„ След като сложех децата в леглото, започвах да изсвирвам на китара “, споделя още Иванка.

Дъщерята на Доналд Тръмп показва още, че преди да вземе китарата в ръце, постоянно стояла непрекъснато онлайн и гледала да свърши още някаква работа на компютъра. По време на обществената изолираност обаче осъзнала, че е по-добре да употребява свободното си време за надалеч по-приятни неща.

Бизнесдамата не приказва за първи път за влечението си към музиката и китарата. Още през април тя посочи, че желае да свири и е почнала да се интересува от гръцка и римска митология.

Можем единствено да гадаем кои са първите песни, които Иванка Тръмп е научила да извършва на китарата. Със сигурност обаче музикалният ѝ инструмент коства цяло положение.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР