Иванка Димитрова от Стара Загора отбеляза своя 100-годишен юбилей. Рожденичката

...
Иванка Димитрова от Стара Загора отбеляза своя 100-годишен юбилей. Рожденичката
Коментари Харесай

Кметът на Стара Загора поздрави съгражданка за вековния ѝ юбилей

Иванка Димитрова от Стара Загора означи своя 100-годишен празник. Рожденичката получи кошница с цветя, красива торта и поздравления от кмета на Стара Загора Живко Тодоров.  

„ Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай персоналния Ви празник! Вашият стотен рожден ден е мотив за горделивост и житейска наслада. Днес имаме потребност от мъдростта и житейския опит на хора като Вас ", обърна се Тодоров към дамата. 
Живко Тодоров: С нашите дейности дефинираме в каква България ще живеем (СНИМКИ)
„ Искаше ми се през днешния ден да се обърна към Вас с празнично слово, само че събитията не ми разрешават това. Преди 142 години, когато се поставя...
Прочети повече
Той ѝ пожелава да се радва на здраве и благополучие. Изпращайте всеки един ден с задоволство и нравствен мир и посрещайте новия с вяра! “, се споделя в приветствения адрес на градоначалника.  

Баба Иванка е родена в Чирпан най-голямото дете в фамилията на Христо Савов и Иванка Савова и двамата от Чирпан. Има 2 сестри и един брат. Столетницата има две деца-син Сава и щерка Дора, както и двама внуци, само че най-голямата наслада на баба Иванка са тримата ѝ правнуци. Баба Иванка е от многогодишен жанр, татко ѝ Христо е умрял на 90 години.  

Рожденичката е работила като лаборант в Стара Загора и Карнобат. За малко е била учителка.

Още от СТАРА ЗАГОРА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР