Ивана и Ивайло печелят Един за друг? Най-недолюбваната двойка в

...
Ивана и Ивайло печелят Един за друг? Най-недолюбваната двойка в
Коментари Харесай

Ивана и Ивайло печелят "Един за друг"

Ивана и Ивайло печелят „ Един за различен ”? Най-недолюбваната двойка в сантименталното предаване продължава напред, пробвайки се да завоюва шоуто, видя kliuki.ws. Въпреки че в неделя те бяха на крачка от овакантяване на вилата на любовта, тъй като получиха единствено един глас за оставането си в къщата, те въпреки всичко останаха в предаването.

Благодарение на продуцентите Ивана и Ивайло се придвижиха крачка напред към финала на „ Един за различен ” и това вбеси и дребното останали феновете на сантименталното шоу, които са безапелационни, че и това предаване е нагласено.

„ И за какво? Защо отново ги оставихте тези неприятни хора? Всичко е цирк, с цел да има гледаемост. Повече няма да виждам това предаване поради тези двамата ”, „ Много тъп сезон. Само ги бутат напред в предаването ”, „ Оставихте ги, с цел да нервират другите ли? ”, пишат почитатели на „ Един за различен ”.

Още през цялото време Ивана и Ивайло са една от най-нехаресваните двойки в шоуто, както от техните съквартиранти, по този начин и от феновете и този факт ги държи във вилата на любовта.

„ Предаването търси сеира и по тази причина извъртяха неща по този метод ”, възмущават се феновете. „ Ивана и Ивайло не са един за различен ”, безапелационни са и техните съквартиранти.

Най-нехаресваната двойка обаче самоуверено върви към финала на шоуто, побутвана от екипа на „ Един за различен ” и от ден на ден усилва възможностите си даже да го завоюва.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР