Иван Янакиев е новият управляващ директор на Аll Channels |

...
Иван Янакиев е новият управляващ директор на Аll Channels |
Коментари Харесай

Иван Янакиев е новият управляващ директор на All Channels PR

Иван Янакиев е новият ръководещ шеф на Аll Channels | PR, част от All Channels Communication Group, заяви организацията.

Той има над 10 години опит в региона на корпоративните и вътрешни връзки, маркетинга и връзките с обществеността на интернационалните компании и институции в редица браншове – политика, телекомуникации, технологии и FMCG.

В работата си Иван ще сложи фокус върху стратегическото и бизнес развиване на All Channels | PR, утвърждавайки лидерските позиции на добре познатия бранд като една от водещите PR организации на пазара. Основни цели в работата му ще бъдат предлагането на по-ефективни интегрирани решения както за съществуващите, по този начин и за новите клиенти на групата. Освен това, с опита си Иван Янакиев ще способства за обогатяването на PR обслужването на организацията посредством новаторски стратегически разбори, ексцентрични активации в медиите, персонализирани информационни подходи с фокус върху технологиите и дигитализацията, показват от All Channels.

През последните три години Иван Янакиев работи за All Channels | PR, отговаряйки за едни от най-големите клиенти на организацията като Мтел, LG Electronics, Discovery Networks,  Eurosport, Philips, Amstel, Stolichno, Starobrno, Ариана, Крадецът на ябълки, Jameson, Coca-Cola HBC, Decathlon, Mastercard, планове по линия на Fleishman Hillard и доста други. През тези три години той е в основата на едни от най-впечатляващите и награждавани интегрирани и информационни акции както на All Channels Communication Group, по този начин и на All Channels | PR.

След като приключва образованието си в университета Albert Ludwigs във Фрайбург, Германия, той натрупа стабилен дълготраен опит в Центъра за европейска политика (CEP), където в ролята си на PR управител се занимава с външни и вътрешни връзки, интернационалните събития и реализирането на огромни стратегически планове в региона на политическите връзки, какъвто е избавителният проект за Гърция от страна на Европейската централна банка (ЕЦБ). Паралелно с това, взе участие като външен съветник в разнородни интернационалните планове, осъществени в Германия, Швейцария, Франция и Англия като старта на огромната платформа на Volkwagen в региона на нанотехнологиите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР