Иван Влъчков с Хонда Сивик взе победата в клас Туринг

...
Иван Влъчков с Хонда Сивик взе победата в клас Туринг
Коментари Харесай

Влъчков с победа на писта Дамасцена и 7-ма титла

Иван Влъчков с Хонда Сивик взе успеха в клас Туринг на писта Дамасцена, като надпреварата се организира на пистата в Серес, Гърция и бе трети финален кръг от шампионата на БФАС.

Пилотът на Дамасцена-Алба Казанлък завоюва първите два кръга от сезона в София и Бургас, и с триумфа през днешния ден стана първенец в класа за седма поредна година.

Влъчков започва от полпозишън, само че се забави на старта и изостана до 3-а позиция в първия завой.
 Иван Влъчков ще започва първи в своя клас на Иван Влъчков ще започва първи в своя клас на " Писта Дамасцена "
Още в края на първата обиколка обаче той бе 2-и, а в края на втората към този момент беше водач, пред съотборника си Стоил Неков (Хонда Сивик).
 Иван Влъчков пред Sportal.bg: Аз лиценз от АФБ няма да си извадя, по-скоро ще се състезавам за друга страна Иван Влъчков пред Sportal.bg: Аз лиценз от АФБ няма да си извадя, по-скоро ще се състезавам за друга страна
В идващите турове Влъчков бързо се откъсна напред, като записа нов персонален връх на това трасе от 1:25.407 мин. В края той понижи темпото, а Неков приключи 2-и, следван от Борислав Петров с Фолксваген Голф.
 Иван Влъчков завоюва Иван Влъчков завоюва " Писта Бургас " в своя клас
В забавна борба за 4-ото място Хрисим Христов с БМВ 320 изпревари Динко Монев с Хонда Сивик. Заради проблем с мотора не започва Симеон Донов, който през вчерашния ден караше аварийна кола на Влъчков.

" За разлика от през вчерашния ден, метеорологичните условия на пистата през днешния ден бяха отлични, сподели Влъчков. – Това ми оказа помощ да реализира върха. Надпреварата минаха при отлична организация. Благодаря на Стоян Стоянов (Етнографски Комплекс Дамасцена) и Николай Мончев за поддръжката, както и на HTI България и фамилията ми. Без тях нямаше да се оправя. ”

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР