Иван Василев почти сигурно ще размисли и ще остане начело

...
Иван Василев почти сигурно ще размисли и ще остане начело
Коментари Харесай

Обрат в Надежда, Иван Василев остава

Иван Василев съвсем несъмнено ще размишления и ще остане отпред на Локомотив София. Както е известно, притежателят на червено-черните разгласи неотдавна, че се отдръпва от клуба и от 1 юни оставя акциите, неудовлетворен от отношението на почитателите към него.

Разследване на " Тема Спорт " обаче открива, че това е малко евентуално да се случи. Появиха се даже информации, че предприемачът желае да продаде осветлението на клубния стадион в " Надежда ". За построяването му Василев тегли сериозен заем.
 Иван Василев продава електрическото осветяване на стадион
Иван Василев продава електрическото осветяване на стадион " Локомотив "?

Разпродава част от активите си?

Снощи се е провело Общо заседание на Локо Сф. Резултатите от детектора на лъжата, на който минаха част от играчите и треньорите, е бил негативен. Босът на столичните железничари е предиздвикал отбора да се подложи на полиграфа поради подозренията на ентусиастите за мачовете с Хебър Пз (1:4) и ФК ЦСКА 1948 Сф (0:6). Всички минали проучването са били чисти. От клуба към момента публично не са споделили нищо за обстановката.

Стана ясно още, че и договорът с генералния спонсор - известна букмейкърска компания, не изтича с края на сезона. Иван Василев бе оповестил, че от 1 юни се отдръпва от клуба. Той спря да върви на мачове на Локо. Очаква се в скоро време да има среща сред него и фенските структури, с цел да бъдат изгладени разликите.

В същото време съгласно " Тема Спорт ", че спортно-техническото управлението даже към този момент е почнало търсенето на вид за нов старши треньор. Опциите са били две - познати в " Надежда " българин и чужденец.

Както е известно, договорът на Станислав Генчев изтича с края на сезона. Той е спряган за нов старши треньор на Ботев Пловдив, като към този момент е провел диалози с шефовете на канарчетата по въпроса.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР