Иван Таков: Не знам дали БСП ще ме накаже, но

...
Иван Таков: Не знам дали БСП ще ме накаже, но
Коментари Харесай

Иван Таков: Не знам дали БСП ще ме накаже, но чувам слухове за саботаж на евровота


Иван Таков: Не знам дали Българска социалистическа партия ще ме накаже, само че слушам клюки за бойкот на евровота.

Лидерът на Градския съвет на Българска социалистическа партия в София Иван Таков не знае по какъв начин и дали ще бъде осъден от

Националния съвет за поддръжката му на непознат претендент за ръководител на Столичния общински

съвет. Заговори обаче за клюки за опит за бойкот на Европейските избори през юни.

„ Нямам никаква визия и това не е значимият въпрос.

За този Национален съвет сме получили единствено един SMS и един дневен ред, който е задоволително комплициран, и нищо повече.

Чувам извънредно притеснителни клюки, че имало концепция за отчетно-изборен цикъл в цяла София и това три месеца преди Европейските избори. Това наподобява на тежък бойкот “, отговори Таков на въпрос чака ли да бъде осъден на влизане в алената централа на „ Позитано “.

„ Имаше значително саботажи по време на локалните избори, в този момент в случай че ще саботираме и европейските избори, стартирам да се чудя каква е задачата на някои хора в партията “, разяснява Таков.

На въпрос дали той самият чака да бъде осъден, общинският консултант отговори: „ Това за мен е без значение. Ние имаме решение на Градския съвет, на локалната коалиция, на групата общински съветници. Спазили сме до писмен знак устава на Българска социалистическа партия “.

„ Аз войни не повеждам и в никакъв случай не съм.

Той изясни, че цялостен цикъл на отчетни избори значи 700 съществени организации на партията, 24 районни организации и Градският съвет да стартират изначало избор на делегати и управителни органи.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР