Иван Таков и Иван Пешев да понесат политическа отговорност, като

...
Иван Таков и Иван Пешев да понесат политическа отговорност, като
Коментари Харесай

На Позитано 20 трупат недоволство от Иван Таков

Иван Таков и Иван Пешев да понесат политическа отговорност, като подадат оставка в качеството им на ръководител и заместник-председател на Градския съвет на БСП-София. За това приканиха представители на Българска социалистическа партия Оборище по време на извършено постоянно съвещание на районния съвет на партията, оповестиха от Българска социалистическа партия за България " в публикувано до медиите прессъобщение.

До недоволството на социалистите от Софийската организация на Българска социалистическа партия се стигна откакто в четвъртък Общинските съветници от Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България " гласоподаваха за претендента на ПП/ДБ/СС Цветомир Петров за ръководител на СОС. От Българска социалистическа партия към този момент показаха неодобрение от решението и се разграничиха от общинските съветници, които съгласно централата са " пренебрегнали решенията на Народно събрание на Българска социалистическа партия, ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия и личните си решения " и са постъпили " безпринципно ".

Още няколко партийни организации на " Българска социалистическа партия за България " в София са се оповестили противна Столичния общински съвет ( СОС ), оповестяват от Българска социалистическа партия Те са изразили позициите си посредством заявления, импортирани в централата на партията на " Позитано ". Например, Българска социалистическа партия - Красно село отдръпват доверието си от общинските съветници на " Българска социалистическа партия за България ".
 СОС се спъна и в новото име - Цветомир Петров Обновена
СОС се спъна и в новото име - Цветомир Петров

След като и от седмия път СОС не си избра началник, Терзиев събра председателски съвет

Също по този начин съгласно социалисти от Българска социалистическа партия - Люлин поддръжката на общинските съветници на Българска социалистическа партия за избор на ръководител на СОС е неправилна и в прорез с морала и достолепието на Българска социалистическа партия. В своята позиция те акцентират, че това оставя у редовите членове на Българска социалистическа партия привкус на отчаяние за следващата скица и неуважение решенията на управлението на партията.

Социалистите оферират на идващото съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия да бъдат наложени съответните партийни санкции и поддържаха решението на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия за събаряне на политическото доверие към гласувалите за ръководител на СОС.
 Българска социалистическа партия скъса с общинските си съветници в София
Българска социалистическа партия скъса с общинските си съветници в София

Столичните социалисти пък се заканват на централното управление на партията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР