Иван Рълев бе попитан за отношенията им и по време

...
Иван Рълев бе попитан за отношенията им и по време
Коментари Харесай

Рълев и Дени се разделили с големи скандали

Иван Рълев бе запитан за връзките им и по време на гостуването си в " На кафе ", където зъботехника даде изясненост и за какво тъкмо е завършил връзката си с хубавицата. " Не сме един за различен. Просто не се получи ", съобщи той пред Гала, а по-късно посочи и най-съществената причина за краха им.

" И двамата сме доста амбициозни, а считам, че в една връзка в бъдеще това ще е проблем ", сподели още спечелилият, който майката на Дени също доста харесваше и сигурно би насърчавала тяхната връзка. Рълев обаче акцентира, че с русокоската са запазили другарството си, само че пък загатна, че очевидно са имали много кавги отвън дребния екран. " Не желаеме да се караме по противен метод ", с недомлъвки загатна той. Приближени до амбициозната варненка издават, че това бил сериозен проблем и при другите й връзки. Не инцидентно за последните две години и половина тя е късала с трима. Освен с приятеля си Даниел, с който участваха в " Един за различен ", тя имаше краткотрайни връзки и с блогъра Стефан Попов-Чефо, а преди да влезе в " Игри на волята " завъртя женения Кристиян Кирилов, прочут от сериала " София денонощно ".
Реклама

Роденият в Симитли юноша акцентира още веднъж, че сега няма връзка и даже не желае такава. " Фокусиран съм извънредно в специалността си и това не ми дава опция да намирам време за гадже. Искам в даден миг да имам крепко семейство. Сега в случай че не си дам 100 в работата, то по кое време?! ", заключи 25-годишният мъж. Някои обаче допускат, че той в действителност се е съберал с някогашната си другарка Йоана.
Реклама
Денислава ще се
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР