Иван от Фермата“ и съпругата му се отказват от секса,

...
Иван от Фермата“ и съпругата му се отказват от секса,
Коментари Харесай

Иван от „Фермата“ хвърли в шок всички: С жена му се отказват от секса, отдават се на духовни практики!

Иван от „ Фермата “ и брачната половинка му се отхвърлят от секса, отдават се на духовни практики! Те са за повишение на силата и личностно развиване. Иван Христов и Ирина Тенчева са дружно от повече от десетилетие, имат едно общо дете и отглеждат дружно децата от предходните си бракове. Kоето прави къщата им в действителност цялостна.

В началото Иван бил като вманиачен по Тенчева, поради която без да се замисли остави брачната половинка си Вихра Петрова и дребната им щерка Ава. Продуцентът обаче продължи да се грижи за детето си, а колосалните кавги с Вихра лека бавно отшумяха. Е, оказа се, че по този начин са отшумели и пристрастеностите му с Ирина Тенчева, която е с три години по-голяма от него.

Иван все по този начин обожава жена си и даже повече. Но като всяка естествена връзка, предходната химия се е изпарила, което е всекидневно събитие.

Тенчева обаче съумява да държи жива любовта на Христов. Тя му дава освен домакински уют и вкусна храна, само че и го обогатява с забавни диалози, четива и практики за личностно рационализиране.

Иван от „ Фермата “ хвърли всички в потрес

Двамата дружно все по-често прекарвали времето си в заедно четене на книги, а Иван бил удивен. За разлика от екранния си сътрудник и проятел Андрей Арнаудов. Той още не е на това „ равнище “ и се скъсвал да го подиграва, че е станал „ пенсионер “.

Източник: Crimesbg.com

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News  

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР