Иван Кадев излъгал, че е подкрепен от тяхСъюзът на демократичните

...
Иван Кадев излъгал, че е подкрепен от тяхСъюзът на демократичните
Коментари Харесай

СДС подава жалба за нагла употреба на името на партията от кандидат кмет на Банско

Иван Кадев излъгал, че е подсилен от тях
Съюзът на демократичните сили показва възмущението си от наглата кражба на името на партията и лъжата, че поддържа Иван Кадев за кмет на Банско.

На избирателен материал на въпросния претендент, наред с Българска социалистическа партия, Демократична България и други обединения, попада и Съюз на демократичните сили като партия, която го поддържа.

Това е операция и заблуждение на гласоподавателите и ние ще сезираме ОИК Банско по случая, оповестиха от Съюз на демократичните сили на уеб страницата си.

" Заявяваме, че изрично поддържаме за нов мандат досегашния кмет на Банско Георги Икономов, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ. Припомняме, че Националният съвет на Съюз на демократичните сили има решение, съгласно което е невероятно локалните структури да се коалират или да издигат общи претенденти с главния ни политически конкурент Българска социалистическа партия. Не единствено в Банско, само че и на никое място в България, Съюз на демократичните сили няма да поддържа претенденти на Българска социалистическа партия, даже и прикрити зад Инициативни комитети ", безапелационни са от партията. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР