Иван Иванов се класира убедително за осминафиналите на сингъл при

...
Иван Иванов се класира убедително за осминафиналите на сингъл при
Коментари Харесай

Иван Иванов се класира за осминафиналите на сингъл на европейското лично първенство до 16 г. в Парма

Иван Иванов се класира безапелационно за осминафиналите на сингъл при юношите на европейското персонално състезание до 16 година Парма (Италия).

Поставеният под №7 в схемата при юношите Иванов победи с 6:3, 6:1 Хиде Схунмакерс от Нидерландия. 14-годишният българин започва през вчерашния ден с триумф с 6:2, 6:2 над Джоузеф Мазингам от Англия.

По-късно през днешния ден Иван Иванов и Александър Митев ще играят на осминафинал в шампионата на двойки. Българите ще срещнат Паоло Анджели и Гаспер Матияшич от Словения.

Преди малко стартира срещата на Росица Денчева от 1/16-финалите на сингъл при девойките. Поставената под №3 Денчева играе против Дария Бибанина от Финландия. В първата си среща Денчева разгроми с 6:0, 6:1 Александра Панайотиду от Гърция.

По-късно през днешния ден поставената под №4 Елизара Янева ще играе против Каролина Гаспарини от Италия. На старта Янева победи с 6:2, 7:5 Соня Депешова от Словакия.

Също през днешния ден Денчева и Янева ще играят на осминафинал в шампионата на двойки при девойките. Поставените под №1 в схемата българки ще се изправят против Александра Панайотиду и Мирто Проимаки от Гърция.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР