Иван Гунев най-вероятно е получил инфаркт, украинци виновни за мелето

...
Иван Гунев най-вероятно е получил инфаркт, украинци виновни за мелето
Коментари Харесай

Двойна смърт в семейството на починалия охранител

Иван Гунев най-вероятно е получил инфаркт, украинци отговорни за мелето в Капана
43-годишният здрав като скала Иван Гунев, чиновник на ДАИКС СОТ, е охранителят, умрял нощес след сборичкване в пловдивският квартал Капана.

ВИЖ ОЩЕ: Охранител издъхна, до момента в който разтърваваше пияни в Капана

Двама говорещи съветски клиенти буйствали в клуб NO Sens и личният състав натиснал паник бутона.
Частните охранители извели пияните клиенти, само че пред заведението се разиграл екшън. Единият от клиентите блъснал единият от гардовете, друг  хвърлил чаша по Гунев. В мелето на охранителя  му прилошало и  загубил схващане. Светкавично била извикана кола за спешна помощ, докторите се пробвали да го спасят, само че не съумели. По първични данни Гунев е получил масиран инфаркт.

" Патрулът ни е дошъл незабавно и е съумял да задържи единия от нарушителите. Когато са го извеждали, на сътрудника, който стоял в профил, му е прилошало. Пристигнала е кола за спешна помощ и лекарите са пробвали да го реанимират, само че малко по-късно той е умрял ", сподели пред " Марица " шефът на ДАИКС Атанас Пешев.

Фейсбукът на Иван бе залят през днешния ден от жалейки.

" Приятел на целия град. Приятел с безгранична добрина и експерт.
Не желаеме да повярваме в това. Аз персонално го познавам единствено от 18 години.
Ах приятелю. Вечна памет! Ще ни липсваш
. ", написа негов другар. Друг е написал: " Почивай в мир Ванка! Направо не е за поверие! "

22-годишен украинец Евген Б. е задържан поради мелето в Капана Украинецът е бил с различен чужденец, собствен другар, който е притеглен като очевидец. Двамата чужденци нямат общо със гибелта на 42-годишния охранител, който е бил на мястото на случая, само че не е взел участие в разправията.

По случая са формирани две досъдебни производства - за настъпила гибел без данни за принуждение и за породена телесна щета по хулигански подбуди.  По случая е формирано и досъдебно произвеждане по член 127 от нк. В 4 районно управление (на МВР) е арестуван 22-годишен участник, против който е формирано дп по член 131, ал.1, т 12.

Трагедията в фамилията на Гунев е двойна, тъй като преди броени дни негов братовчед, който също се споделя Иван Гунев, бе погубен при пиянско сборичкване в карловското село Бегунци, оповестява " Трафик нюз ". 47-годишният Гунев умря на 30 ноември в болница, откакто прекара няколко дни в кома.

Във съдбовната нощ две компании, които са били в заведение в село Бегунци са влезнали в вербален спор. Пред кръчмата абсурдът траял и се стигнало до всеобщ пердах.

По време на мелето Гунев е получил тежки пострадвания. Според неофициални източници, в багра са взели участие сред 10 и 15 души. Извършителят е арестуван.

 
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР