Иван Гешев е внесъл в Народното събрание и последната част

...
Иван Гешев е внесъл в Народното събрание и последната част
Коментари Харесай

Гешев внесе в НС трети пакет материали по Барселонагейт

Иван Гешев е внесъл в Народното събрание и последната част от преводни материали по така наречен Барселонагейт.

Както е известно, заради делото, което прокуратурата внезапно спеши в последните седмици, Гешев желае имунитета на Бойко Борисов. Обвинението евентуално ще е за пране на пари.

Това е трето известие на прокурорския пресцетър по тази тематика - един път към този момент бе обявено, че са донесени материали от страна на основния прокурор.

Става ясно, че Кралство Испания е изпълнило наша Европейска заповед за следствие.

Иначе историята с къщата в Барселона потегля от анонимно видео през 2018 година, а през 2021 година Специализирана прокуратура оповести, че е получила 219 стр. материали от Испания. Оттогава те се превеждаха и проучиха.

Ето и истинското известие от през днешния ден:

Главният прокурор внесе в Народното събрание последната част от осъществените преводи на материали по отношение на изпълнена ЕЗР по делото „ Барселонагейт “ към настояването за снемане на имунитета на народния представител Б.Б.

Главният прокурор внесе в 49-ото Народно заседание последната част от към този момент изпратени голям брой преводи от испански на български език на материали, получени по отношение на изпълнена от Кралство Испания Европейска заповед за следствие (ЕЗР) по висящо досъдебно произвеждане на Софийска градска прокуратура (СГП), което касае народния представител Б.Б., някогашен министър-председател на Република България.

Допълнителните материали съставляват относими доказателства към импортираното искане за позволение за възбуждане на наказателно гонене против Б.Б.

Материалите са по отношение на досъдебно произвеждане на Софийска градска прокуратура, известно в медиите като „ Барселонагейт “.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР