Иван Демерджиев с горещ коментар за убийството на Красимир Каменов

...
Иван Демерджиев с горещ коментар за убийството на Красимир Каменов
Коментари Харесай

Демерджиев с голяма новина за убийството на Къро

Иван Демерджиев с парещ коментар за убийството на Красимир Каменов - Къро. По думите на министъра на вътрешните работи то не е осъществено от българска незаконна група.

" Ако могат да се вършат някакви заключения все още при извънредно суровия доказателствен материал, е, че това не е дело на българска група, само че кой е заел тази група, е значимият въпрос ", сподели министърът, представен от " Блиц ". 
-->

„ Доколкото знам не изтекоха записи, изтече среща, която е извършена онлайн и е била налична на доста хора. Относно нашето Министерство на вътрешните работи – подсигурявам, че откогато аз съм министър на вътрешните работи може да приказва само народът. Министерство на вътрешните работи сега не служи на никого – нито на политическа, нито на икономическа, нито на непознати сили, нито се регистрира на такива “, разяснява той записите, оповестени от Радостин Василев.

„ Коментарите във връзка с службите ми наподобяват необичайно. Службите, с които работя, се стремят да поддържат реда в страната, да противодействат на престъпността, включително На въздействието на непознати служби, каквото има доста. Аз персонално нямам данни за проблеми, в случай че имах, щях да рапортувам на премиера и на президента, както и на Народно събрание “, обърна внимание той.

Той посочи: " Вчера е получено удостоверение от управляващите на ЮАР, че ще бъде позволен наш чиновник. Излъчили сме подобен. Той ще замине на следващия ден и ще се завърне в неделя. Поискали сме информация от предходното ликвидиране от 2018 година на сем. Димови, за което загатнах по-рано. “

„ Правим всичко належащо. Ако могат да се вършат заключения все още, това не е дело на българска група. Не знам претекстове без да знам кой е килърът. Събираме всички вероятни версии. Надяваме се прокуратурата да знае какво прави, ние спомагаме в границите на нашите пълномощия “, сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР