Иван Чернев отново става главен изпълнителен директор на Кауфланд България.

...
Иван Чернев отново става главен изпълнителен директор на Кауфланд България.
Коментари Харесай

Обратна рокада в "Кауфланд": Иван Чернев отново става главен изпълнителен директор

Иван Чернев още веднъж става основен изпълнителен шеф на " Кауфланд България ". Той към този момент беше на тази позиция от 2018 до 2021 година. Досегашният основен изпълнителен шеф, напуща компанията. Това излиза наяве от прессъобщение на веригата, в което не се показват повече детайлности за измененията.

Иван Чернев е квалифициран икономист от Университета в Нидерайн, Германия. Управлявал е разнообразни отдели в структурата на Kaufland в Германия и други страни. В България пристигна от мениджърска позиция в " Kaufland Словакия ". Миналата година Чернев мина на работа в Kaufland групата, където отговаряше за интернационалните планове. Постът му пое Валтер Волф, който работи в комерсиалната верига от 2019 година като шеф " Управление веригата на доставки ". Само преди месец Волф показа на особено събитие пред публицисти новата потребителска карта за отстъпки на веригата.

Kaufland е показана в страната от 2006 година, а през днешния ден компанията има 61 хипермаркета в 35 града. Веригата е водач в бранша на търговията на дребно с годишен оборот за 2020 от близо 1.7 милиарда лева и облага от 85 млн. лв..

По данни на компанията от 2006 година до момента тя е вложила в България 1.6 милиарда лева и има близо 6500 чиновници.
Реклама Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Мара Георгиева
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР