Иван Бандаловски не е бил сред обсъжданите имена за селекцията

...
Иван Бандаловски не е бил сред обсъжданите имена за селекцията
Коментари Харесай

От “Армията” не са търсили Бандаловски

Иван Бандаловски не е бил измежду обсъжданите имена за селекцията на -, твърди “Тема Спорт ”. Подобни информации се появиха в последните часове, само че те не дават отговор на истината. Треньорският щаб на “червените ” не демонстрира никакъв интерес към някогашния капитан на отбора, който е непосредствен с един от тарторите на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца и даже изгледа последното дерби против от бранш Г на националния стадион.

През есента Бандаловски бе част от, само че след трусовете при последния във краткотрайното класиране се раздели с клуба. През зимата бранителят водеше самостоятелна подготовка, като към момента не е ясно в кой клуб ще продължи кариерата си.
 ЦСКА - София обмисля ефектен трансфер ЦСКА - София обмисля ефектен трансфер
Бившият младеж на отхвърли да разяснява каква ще бъде идната крачка във футболния му път. Твърде евентуално е той да подпише с някой от водачите във, като неговото бъдеще ще стане ясно скоро.

Малък е шансът 35-годишният състезател да постави завършек на кариерата си, само че в случай че не успее да се споразумее с никой тим в идващите седмици, съществува и подобен вид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР