Ива Екимова разчувства приятелите си във Фейсбук с последния статус,

...
Ива Екимова разчувства приятелите си във Фейсбук с последния статус,
Коментари Харесай

Ива Екимова разплака приятелите си с този спомен за Дими от Сленг

Ива Екимова разчувства приятелите си във " Facebook " с последния статус, който посвети на обичания си Дими от " Сленг ". Макар да си отиде от този свят преди 11 години, чаровната пиарка не може да го преживее и постоянно се сеща за него, написа Блиц.

Днешният ден е изклчително печален за Ива, защото се навършват 17 години от деня, в който мина под венчило със сексимвола от група " Сленг ". Тя изрази възприятията си в обществените мрежи: " 17 години... толкоз минаха от този ден. А преди 17 години не беше толкоз слънчево, само че въпреки всичко, толкоз празнично и вълнуващо... Преди 17 години за втори и финален път облякох булчинска рокля, с цел да престъпя прага на брака със свито сърце, а в мен растеше мъничко момиченце, което шест месеца по-късно щеше да проплаче в ръцете ни. Шест от тези 17 години, бяха същински щастливи... ". 



Припомняме, че на 28 юни 2008 година Дими загива на място в злополука с мотор на седмия километър от София по магистрала „ Хемус “. По данни на КАТ Екимов се е движил с над 200 км/ч, когато е изгубил надзор над мотора и се е врязал в мантинелата, а след това е изхвърчал от платното.

Освен безспорните си шлагери, Дими остави след себе си и една прелестна щерка - Дара, която решително крачи по неговите стъпки в музиката и към този момент се радва на триумфи и фенове. Специалисти в региона й предсказват ярко бъдеще на огромната сцена.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР