Ива Екимова несъмнено се нарежда сред най-изявените експерти по публична

...
Ива Екимова несъмнено се нарежда сред най-изявените експерти по публична
Коментари Харесай

Момичето на късмета и водеща пиар експертка Ива Екимова на 48: Най-хубавите ми години бяха в Супершоу „Невада“

Ива Екимова безспорно се подрежда измежду най-изявените специалисти по обществена връзка. Освен това е дългогодишна преподавателка по пиар в Нов български университет. Популярността си в общественото пространство обаче дължи на шанса си да попадне измежду асистентките на Супершоу „ Невада “, където продуцентите я избират още на първия кастинг.

 

Остава в предаването, предавано по Българска национална телевизия до края, а рейтингът му е свръхестествен – близо 3 млн. фенове всяка събота.

Години по-късно става една от дребното дами, водещи вечерно шоу в страната, още веднъж по Българска национална телевизия, където с предаването „ По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай “ е в гневна конкуренция със Слави Трифонов.

 

През 2002 година ражда щерка си Дара от брачна половинка й – вокалистът и основател на група „ Сленг “ – Димитър Екимов – Дими. Отбелязва, че фактът, че в последно време е известна като майката на певицата и авторка на песни Дара Екимова, я изпълва с горделивост.

На 9 март някогашната тв водеща означи непретенциозно 48-ия си рожден ден, без терзания от неумолимия ход на годините.

 

Тази година отбелязала по-спокойно рождения си ден, с цел да може да направи нужната засилка за празненствата във връзка идния й празник. Знае, че хубавото занапред следва. Определя миналата година като прелестна и добавя, че в персонален проект няма особени промени. В длъжностен обаче постигнала доста – разширила портфолиото н организацията и с изключение на обичайните информационни услуги, към този момент оферират инфлуенс-маркетниг, а измежду артистите им, са Софи Маринова, Дони Василева и редица други известни лица.

 

Категорично декларира, че от момиче на шанса се е трансформирала в жена с шанс. Тук обаче прецизира, че шансът не е нещо, което чакаш или се случва, а нещо, за което работиш. Когато си квалифициран за него, той неизбежно идва.

 

Първите й заработени пари са точно заплатата й като момиче на шанса. С тях си купила красиви боти на „ Серджо Роси “. Съжалява, че не ги е запазила, с цел да й припомнят каква късметлийка е в действителност. С един от идващите си възнаграждения платила първата образователна година в УНСС, където първо била призната платена, а по-късно се трансферирала в постоянна форма на образование.

 

От дистанцията на времето дефинира времето й в Супершоу „ Невада “ като едни от най-щастливите й години като младеж. Най-близки връзки е запазила с Ирина, която и тогава й била най-близката другарка. С Къци и Гала се виждат от време на време, само че най-често споделят към празници и рождени дни.

 

Вярва във всички типове обич абсолютно и безусловно. Знае, че съществува и я има, а нашата задача е да я пазим и споделяме. Ако не съществуваше, нямаше да има метод да попадне и в изкуството.

 

Вярва в ориста, както и че всеки от нас е пратен с избрана задача на Земята. Усещала я е неведнъж, както в отрицателен аспект, по този начин и в положителни.

Твърди, че старостта не я тормози, нито смяната, която настава с годините. Отбелязва, че точно смяната е единственото непрекъснато нещо в живота и съгласно нея в това е очарованието на времето ни тук на тази земя, стига да се променяме за положително.

 

Дава си сметка, че в последно време все по-често бива привлечена от малкия екран. В този ред на мисли е подготвена да се върне като водеща на женско предаване, сходно на това, което правили от 2013 до 2015 година с „ Междинна станция “, Иван и Андрей в тогавашната ТВ7.

 

Не се тормози от това, че Дара може да й докара шурей и да има внуци. Убедена е, че това, което би трябвало да се случи, ще се случи, освен това по най-хубавия метод.

Не стопира да мечтае с тази разлика, че в този момент работи за сбъдването на фантазиите си.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ива Екимова пиар Дара Екимова дими „ Сленг “ Димитър Екимов – Дими
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР