ITV показаха унищожително емоционален трейлър, докато Кейт Гарауей се готви

...
ITV показаха унищожително емоционален трейлър, докато Кейт Гарауей се готви
Коментари Харесай

ITV гледат за първи път как Кейт Гарауей се завръща в Good Morning Britain след смъртта на Дерек

ITV демонстрираха унищожително прочувствен филмов откъс, до момента в който Кейт Гарауей се готви да се завърне в Good Morning Britain.

Кейт ще се завърне в шоуто за закуска на ITV на следващия ден за първи път след гибелта на брачна половинка си Дерек Дрейпър. Дерек умря преди няколко седмици след дълга борба с затрудненията от ковид.

След това доста обичаната водеща ще се върне към водещите отговорности в шоуто в четвъртък, където към нея ще се причисли нейният другар Бен Шепърд. Бен в действителност поддържаше Кейт през последните няколко години и беше огромен другар и на Дерек.

В нов филмов откъс са показани остарели изображения на Кейт със брачна половинка й Дерек, както гласът зад кадър удостоверява тя ще се върне в понеделник, с цел да приказва обществено за Дерек за първи път след трагичната му гибел.

Сузана Рийд преди този момент прочете огромно изказване от Кейт след гибелта на Дерек, което беше споделено със феновете на Good Morning Britain. В тъжното изказване Кейт помоли почитателите да й простят, че отдели малко в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР