Ицо ще пее на живо по време на нашия концерт

...
Ицо ще пее на живо по време на нашия концерт
Коментари Харесай

Стоичков с голям жест към братя Аргирови

" Ицо ще пее онлайн по време на нашия концерт „ 40 години на сцената “. Той прави и жест към нас за рождения ни ден ", похвалиха се Аргирови. " Всеки, който си закупи билет за концерта, ще получи от него ваучер с понижение за посещаване на музея му в София ", разкриха в " Преди обед " музикантите. Двамата дефинираха също Стоичков за икона и най-известния българин по света, и описаха по какъв начин са се срещнали с Камата.

Това се е е случило през далечната 1985 година, с помощта на техен другар в родния им Пловдив и когато Христо бил боец. Тогава Левски и ЦСКА се бяха спречкали във финала за Купата и им трансформираха имената. Ицо, несъмнено, беше след първите осъдени, защото бе попаднал в окото на бурята, върна се обратно във времето Благовест, представен от " Марица ". Светослав пък описа занимателна преживелица със Стоичков в шведския хотел край Варна. Той е бил там с норвежката си брачна половинка, майка й и татко й, и в един миг бащата възкликнал: " Я, това не е ли е Стойков ". В идващия момент Ицо се прегърнал и си поговорил с братя Аргирови и тогава норвежецът схванал, че шурей му и брат му се познават с него.
Реклама
" Оказа се, че Ицо е доста прочут и в Норвегия. След като даде подпис на тъста ми, той го постави на тв приемника си, с цел да може, когато гледа телевизия, да гледа и него ", добави Светослав.

Близнаците признаха още какво мислят за песента, която направиха взаимно със Стоичков и Тони Димитрова: " Щом в нея взе участие Ицо, трябваше или да е доста хубава или да не я вършим. Радваме се, че се получи добре, а и Ицо бе доста виновен от самото начало и първи идваше за фотосите ".
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР