Ицо Хазарта във Фейсбук страницата си: На 9-и февруари ще

...
Ицо Хазарта във Фейсбук страницата си: На 9-и февруари ще
Коментари Харесай

Ицо Хазарта с много интересен пост за въздушната линейка, която България още няма

Ицо Хазарта във Facebook страницата си:

На 9-и февруари ще разберем дали най-сетне в България ще имаме ЕДИН хеликоптер за незабавна помощ.

Пряк очевидец съм на нечовешките старания, които постави Георги Гвоздейков през последните седем месеца, с цел да обезпечи този хеликоптер. Видях и какво му се стовари на главата, тъй като реши да постъпи вярно и да работи за страната си, без да го е боязън от никого. По-лошото, което се стовари на главите на всички ни, е друго - да броим какъв брой човешки животи щяха да бъдат избавени с този хеликоптер, в случай че живеехме в естествена страна.

Смешното и гнусното в този случай е, че даже не става дума за корупция. Просто едни хора са подготвени на всичко, с цел да ни покажат кой е шефът.

Обществената поръчка за хеликоптера чартърен е обжалвана - апелирам, прочетете деликатно - от компания за аудиотехника чартърен и образуване на събития. Класически номер на Мръсната машина.

На 9-и февруари Комисията за отбрана на конкуренцията(КЗК) би трябвало да вземе решение дали тази тъжба е основателна. Иска ми се да имам вяра, че в тази комисия работят хора, които слагат преди всичко ползите на страната ни.

Благодаря за вниманието!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР