Ицо Хазарта се изгаври жестоко с Павел и Венци Венц,

...
Ицо Хазарта се изгаври жестоко с Павел и Венци Венц,
Коментари Харесай

Ицо Хазарта Се Изгаври С Павел И Венци Венц

Ицо Хазарта се изгаври грубо с Павел и Венци Венц, както и с всички млади попълнения в рапа, които залагат на фолк визията. Вокалът на „Ъпсурт“ пусна нова ария, „Браво“, и провокира същинско възторг в обществените мрежи поради мощния текст и класическото звучене.

Зад музиката и текста стои дългогодишния креативен сътрудник на Хазарта – Бат Венци, а режисьор на клипа е Валери Милев. Видеото е цялостно с лимузини, модифицирани мацки и женска плът. В него присъединяване като режисьор на чалга клип взима и Люси Иларионов, който играе себе си.

Сред персонажите има и дует, който съвсем наподобява на Павел и Венци Венц, освен поради присъщите мустаци, само че и театралното им държание.

Парчето, което дава обещание да оглави класациите през идните месеци, е плод на колаборацията сред известна марка кафе и хип-хоп звездата. 16 години след излизането на музикалната сцена на тоталния шлагер „3 в 1“ изпълнителят и кафе миксът сплотяват старания, с цел да се изправят против предразсъдъците, написа HotNews.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР