Ицо Хазарта изрази лично мнение по две теми, едната от

...
Ицо Хазарта изрази лично мнение по две теми, едната от
Коментари Харесай

Ицо Хазарта за случая с обезобразената жена: Срам ме е да говоря за това

Ицо Хазарта изрази персонално мнение по две тематики, едната от които раздруса българите. 

За да има мир, има други предпоставки да се случи. Някой да каже на Корнелия Нинова, че Украйна не се е нападнала сама. Това съобщи пред Нова депутатът от ПП-ДБ Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта. 

" Хората, които са ни пратили в Народното събрание, са ни изпратили, с цел да решаваме проблеми. Стараем се да вършим това ", сподели още той. 

" Може да си заплянко и да продължаваш да казваш " вие сте б*клуци, вие сте крадци " или да решаваш проблеми. С 63 депутати - толкоз можем да вършим. "

" Бой не съм виждал в Народното събрание. Ако някой счита, че едно дърпане на риза е това, значи няма концепция какво е пердах. Мисля, че се оформят общи цели лека бавно. Това, което се вижда вътре в Народното събрание, е много друго от това по какъв начин наподобяват нещата извън. Трудно е да видиш цялата картина, по-лесно е да си избереш един откъслек и да започнеш да биеш по него ", добави още депутатът.

„ Тази гадост  - да обезобразиш жена с макетно ножче, е окачествена като лека телесна щета. Може би тези, които постановяват такива решения, биха разсъждавали по различен метод, в случай че преживят нещо сходно. Това, което ние можем да вършим е да приемем закони. Приехме Закона за отбрана от домашно принуждение преди 2 седмици. Той се точи от години. Срам ме е да приказвам за това. Иска ми се да направя доста неща ”, разяснява Хазарта случая с обезобразената с макетно ножче жена.

Припомняме, че 18-годишното момиче е с 400 шева след садизъм от приятеля й. Мъжът е обръснал и главата на младата жена, написа novini.bg.

" На мен ми е доста мъчно да приказвам на тази тематика. Имам три дъщери. Доста думи бих намерил за този мъж, само че не мога да ги кажа. Този човек не е израснал в ЦНСТ или дом за сираци. Той е на независимост. Видях, че си е татуирал надписа „ Свобода или гибел ”. Много забавно хората, които са носили знамето с този надпис, какво биха му казвали и по какъв начин биха постъпили с него, в случай че го видят. И позволявам по какъв начин ", сподели още депутатът от ПП-ДБ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР