ИТН са вече свободни и трябва да гласуват по съвест

...
ИТН са вече свободни и трябва да гласуват по съвест
Коментари Харесай

Владислав Панев: ИТН са вече свободни и трябва да гласуват по съвест

Има Такъв Народ са към този момент свободни и би трябвало да гласоподават по съвест на вота на съмнение. Това съобщи Владислав Панев от " Демократична България " по отношение на рецензиите на президента, че Народното събрание се е трансформирал в пазарище, заяви Българска национална телевизия.

Според него, Радев залага на нови избори и длъжностен кабинет до момента в който спекулира по тематиката " Македония ".

съобщи, че идната седмица депутатите от партията, " колкото и да са те " ще заявят в Народното събрание позицията си, по отношение на импортираното така наречен за разрешаване на разногласието сред България и Република Северна Македония.

Същевременно, Панев съобщи, че Демократична България не са предложили места в кандидатдепутатски листи на хора от Има Такъв Народ при възможни последващи избори.
 Структури на Има Такъв Народ в област Плевен напущат партията Обновена
Структури на Има Такъв Народ в област Плевен напущат партията

По-късно стана ясно, че общинските координатори и във Враца, и в Мездра напущат партията

Коментар по тематиката, по отношение на Има Такъв Народ и политическите разтърсвания в страната, изрече и Ивайло Мирчев от " Демократична България ".

Според него, в Има Такъв Народ е задействан избран проект, зад който се усеща дългата ръка на Движение за права и свободи и подземния свят, защото ръководещите са блъснали една от най-големите " хранилки ".

По отношение на политическата обстановка в страната, той съобщи, че България е на кръстопът и би трябвало да изберем накъде да поемем - към Запада или към Евразия.

Срам за българския парламент, за политическия хайлайф, е протичащото се през последните седмици, съобщи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР