Италия планира да намери възможности за съвместно създаване на ваксини

...
Италия планира да намери възможности за съвместно създаване на ваксини
Коментари Харесай

Италия обмисля съвместно разработване на ваксини с Русия

Италия възнамерява да откри благоприятни условия за взаимно основаване на ваксини против новата коронавирусна зараза дружно с Русия. Това заяви министърът на икономическото развиване на страната Джанкарло Джорджети на италианско-руския бизнес конгрес, който се организира на мястото на интернационалното ревю „ Инопром ", предава TACC.

„ Тук има доста значима опция, това е взаимно проучване в региона на имунизациите. И ние би трябвало да намерим най-хубавите взаимни решения и да се възползваме от това ", съобщи Джорджети.

Международното промишлено ревю „ Инопром " е главната индустриална, комерсиална и износна платформа в Русия. То се организира годишно на територията на интернационалния изложбен център Екатеринбург-Експо, който включва четири павилиона с обща повърхност от 50 хиляди квадратни метра и конгресен център с повърхност 41,6 хиляди квадратни метра.

През 2021 година Италия е страната сътрудник на събитието. На повърхност от към 3 хиляди квадратни метра е показана експозицията на национални италиански компании. Изложбата продължава от 5 до 8 юли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР