Италианците одобриха с една трета показват предварителните резултати, информира БГНЕС.

...
Италианците одобриха с една трета показват предварителните резултати, информира БГНЕС.
Коментари Харесай

Италианците одобриха намаляване на броя на депутатите

Италианците утвърдиха с една трета демонстрират предварителните резултати, осведоми БГНЕС.
Гласуването продължи два дни. В някои райони изборната интензивност доближи близо 60-75%. Армия от доброволци, облечени от главата до петите със защитно облекло, оказва помощ даже и на най-засегнатите от ковид да могат да упражнят правото си на глас.
 Италия взема решение на референдум да се понижи ли броят на депутатите Италия взема решение на референдум да се понижи ли броят на депутатите
Италианците ще гласоподават на референдум за понижаване броя на парламентаристите с 36,5 на 100. Вотът ще се организира на 20 и 21 септември з...
Тези, които отидоха до изборните секции, трябваше да следват прецизни протоколи като носене на маски и съблюдаване на обществена отдалеченост. Възрастните хора бяха с приоритет, където имаше опашки. Също по този начин управляващите осигуриха дезинфектанти.
Предварителните резултати на Министерството на вътрешните работи сочат, че 69% от италианците са споделили " да " на препоръчаните конституционни промени., подсилен от Движение Пет звезди, планува понижаване на депутатите в долната камара от 630 на 400 и на тези в Сената от 315 на 200.
От Пет звезди настояват, че намаляването на издутата италианска е в сходство с други европейски страни, а също по този начин ще спести десетки милиони евро годишно.
Гласоподавателите също избираха нови районни администрации в седем италиански района. Проведоха се и кметски избори в 1000 обитаеми места. Изборите трябваше да се проведат напролет, само че коронавирусът ги отсрочи.
 Италия губи милиарди евро поради неплатени налози Италия губи милиарди евро поради неплатени налози
Италианската финансова полиция откри 11 яхти, чиито притежатели не са платили налози и по този метод са ощетили страната с съвсем 1,5 ми...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР