Италианско-американският автомобилостроител Fiat Chrysler обяви днес, че преговаря с тайванския

...
Италианско-американският автомобилостроител Fiat Chrysler обяви днес, че преговаря с тайванския
Коментари Харесай

Fiat Chrysler обсъжда съвместно предприятие с Foxconn за електрически автомобили

Италианско-американският автомобилостроител Fiat Chrysler разгласи през днешния ден, че договаря с тайванския производител на електроника Фокскон (Foxconn) за основаването на взаимно дружество за произвеждане на електрически коли в Китай, предадоха организациите

Автомобилният производител прецизира, че става дума за равнопоставено взаимно дружество, което да създава и създава в Китай ново потомство електрически коли и коли, свързани с интернет, показва ДПА.

Двете страни са в развой на сключване на авансово съглашение, което ще обуслови бъдещи разисквания, целящи реализиране на дефинитивно обвързващо съглашение през идващите месеци. Според Fiat Chrysler обаче не е несъмнено, че въпросното съглашение ще бъде реализирано и че това ще стане в тази времева рамка.

Fiat Chrysler подписа предишния месец обвързващо съглашение с френския автомобилостроител PSA Group(Peugeot-Citroen) предвид на сливането им - интервенция за 50 милиарда евро, която ще сътвори четвъртия автомобилостроител в света до началото на 2021 година, напомня Ройтерс.

Тази година Fiat Chrysler би трябвало да пусне на пазара първия си напълно електрически модел - Fiat 500.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР