Италианският защитник на Уест Хам Ангело Огбона сподели, че е

...
Италианският защитник на Уест Хам Ангело Огбона сподели, че е
Коментари Харесай

Играч на Уест Хам: Все едно чакат някой да умре, за да спрат футбола

Италианският бранител на Уест Хам Ангело Огбона показа, че е бил шокиран от забавената реакция на футболните шефове в Англия против разпространяването на ковид. Във Висшата лига към този момент има няколко случаи на инфектирани футболисти, а мениджърът на Арсенал Микел Артета също даде позитивен тест за вируса.

Вчера шампионата бе спряно, само че Огбона недоумява по какъв начин до последно са играли пред аудитория. " Доволен съм и омекотен, че всичко в този момент е спряно. Сякаш те желаеха да пренебрегват толкоз сериозен проблем ", съобщи играчът пред " Кориере каузи Сера ".

" Не става дума единствено за футбол. Проблемът е затвърден в британския нрав. Те към момента не осъзнават заплахата от вирус, който може да бъде предаден за секунди, в случай че не подхождаш по верния метод, добави Огбона. - Напълно неприемливо е, че бе разрешено мачът ни с Арсенал да се организира. Те тъкмо бяха играли против Олимпиакос, чийто президент даде позитивна проба за ковид. Сякаш чакаха някой да почине, преди да вземат ограничения ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР