Италианският волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова) завърши селекцията си за

...
Италианският волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова) завърши селекцията си за
Коментари Харесай

Лубе завърши селекцията за новия сезон, върна си млад център

Италианският волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова) приключи селекцията си за новия сезон. От Лубе си върнаха младият център Якопо Ларица, с което съгласно тях съставът им за сезон 2020/21 е оплектован.

22-годишният Ларица е артикул на детско-юношеската школа на " червено-белите ", където играе до 2017 година. След това е преотстъпен поредно на тимовете от Серия А2 Потенца Пичена и Санта Кроче. Сега, обаче, очевидно е настъпил момента на неговия огромен скок, като 204-сантиметровият блокировач ще бъде част от първия тим на клуба, в който е израснал.

С връщането на Ларица от Лубе дефинитивно са подготвени с тима от 14 играчи за сезон 2020/2021. Якопо Ларица ще има извънредно сериозната конкуренция в центъра в лицето на Робертланди Симон, Енрико Диамантини и Симоне Анцани.

" Какво мога да кажа, като се изключи че съм доста благополучен да се причисля към тим като Лубе. За мен това е сбъдване на една фантазия, като се има поради, че минах през всички юношески тимове на клуба и в този момент с връщам, с цел да нося фланелката на Лубе, само че този път в първия тим ", показа самият Ларица пред клубният уебсайт .

Колаж: volleyball.it
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР