Италианският шампион Интер ще има нужда от подсилване в предни

...
Италианският шампион Интер ще има нужда от подсилване в предни
Коментари Харесай

Интер готов да се пробва за Лоренцо Инсиние

Италианският първенец Интер ще има потребност от укрепване в предни позиции, откакто се чака напълно скоро да с разделят с нападателя Ромелу Лукаку, който ще се завърне в тима на Челси. По тази причина „ нерадзурите “ ще се опитат да привлекат крилото на Наполи Лоренцо Инсиние.

Капитанът на „ партенопеите “ има контракт до 2022 година, само че отхвърля да го възобнови. Това по всяка възможност ще принуди Наполи да му потърси покупател. Смята се, че президентът Аурелио Де Лаурентис би приел оферта от порядъка на 30 милиона евро.

В Интер сигурно ще привлекат Един Джеко, който към този момент е минал медицинските прегледи и ще подпише контракт за две години. Рома пък няма да вземе трансферна сума, само че ще получи 1,8 милиона евро, в случай че „ нерадзурите “ се класират за Шампионската лига през идващия сезон.

Другите набелязани нападатели от Интер са Дуван Сапата от Аталанта и Хоакин Корея от Лацио. Треньорът Симоне Индзаги упорства повече за привличането на Корея, който познава доста добре от взаимната им работа при „ бианкочелестите “.

Пречка обаче е трансферната сума. От „ Джузепе Меаца “ оферират единствено 26 милиона евро за аржентинеца, а Лацио желае сред 30 и 40 милиона евро.

Lorenzo Insigne has not agreed a new Napoli contract and could be sold for €30m, so Sky Sport Italia report Inter are ready to make an approach
— footballitalia (@footballitalia)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР