Италианският производител на гуми Пирели представи в Милано 46-ия си

...
Италианският производител на гуми Пирели представи в Милано 46-ия си
Коментари Харесай

Пирели представи календара си за 2019 г.

Италианският производител на гуми " Пирели " показа в Милано 46-ия си календар в наличието на фотографа Албърт Уотсън, актрисите Джулия Гарнър и Летисия Каста и балерината Мисти Коупланд. От лансирането му през 1964 година календарът " Пирели " се наложи като значима движимост за колекционери. Тиражът му е 12 000 екземпляра. Предлаган е като подарък на значими клиенти и звезди.

 © Българска телеграфна агенция
Тази година компанията избра 76-годишния шотландски фотограф Албърт Уотсън, който е работил за редица фешън списания. Той е прочут със своите снимки-портрети, измежду които тези на създателя на " Епъл " Стив Джобс и на Алфред Хичкок, който държи в ръка гъска.

Уотсън решил да опише историите на четири дами - Джулия Гарнър като впечатлена от природата фотографка, Летисия Каста в облика на художничка, Мисти Коупланд като балерина и Джиджи Хадид като богата и самотна млада жена.

Календарът бележи завръщането на фотоси на голи тела чрез две фотографии от този вид, откакто сходни фотоси липсваха от изданието от 2016 година Замислен е като кино сюжет, в който четири дами мислят за бъдещето, и включва черно-бели и цветни фотоси.
 Календарът на Пирели - без провокативни пози Календарът на Пирели - без провокативни пози
Десетилетия наред фамозният календар на италианската компания "Пирели " е компас за сполучливите супермодели, позиращи голи в провокативни пози.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР