Италианският премиер Джорджия Мелони беше помолена да свидетелства в съда

...
Италианският премиер Джорджия Мелони беше помолена да свидетелства в съда
Коментари Харесай

Мелони търси символично обезщетение за дълбоко фалшиви порно изображения

Италианският министър председател Джорджия Мелони беше помолена да свидетелства в съда на 2 юли в процеса против двама мъже, които са упрекнати в основаване на дълбоки подправени нецензурен изображения, употребявайки нейното лице и публикуването им онлайн.

Г-жа Мелони, която е посочена като потърпевша страна в процеса в Сасари в Сардиния, търси 100 000 евро (около £85 600) алегорични вреди и ще подари всяка премия на фонд на вътрешното министерство за дами, жертви на домашно принуждение.

Нейният юрист Мария Джулия Маронгиу сподели: „ Въпросното закононарушение е изключително омразно, защото се твърди, че включва качване на изфабрикувани нецензурен изображения, които биха могли да обиден всяка нищо неподозираща жена с нездравословни последствия за нейната известност и персоналния живот живот.

„ Като се има поради ролята на Джорджия Мелони, изглеждаше още по-подходящо тя да бъде цивилен просител, с вярата, че това ще бъде потребно за повишение на осведомеността по въпроса и от името на многото дами, които чес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР