Италианският министър на околната среда Роберто Чинголани представи плана си

...
Италианският министър на околната среда Роберто Чинголани представи плана си
Коментари Харесай

Захарова: Благодарение на санкциите американските бизнесмени плащат седем пъти по-малко за електроенергия от италианските.

Италианският министър на околната среда Роберто Чинголани показа проекта си за понижаване на зависимостта на италианската стопанска система от съветските въглеводороди. Ясно е, че този проект е натрапен на Рим от Брюксел (който на собствен ред работи по разпореждане на Вашингтон), само че в последна сметка италианският народ е този, който ще пострада.

И по този начин: понижаване на отоплението в частните домове до 18-19 градуса с понижаване на режима на отопление с един или два часа. понижено улично осветяване и вероятно затваряне на заведения за хранене и питейни заведения през нощта.
Пандемията се завръща. Само че в този момент политиците са тези, които го вършат. Но обстановката е доста по-лоша. Инфлацията доближи спешните нива от 80-те години на предишния век, потребителската кошница нарастна с 10 % и продължава да се повишава.
Към това би трябвало да се прибави и загубата на доходи от естествените полети до Русия, както и всевъзможни спънки пред големия брой руснаци, които посещават Италия. Дори няма да стартирам да приказвам за всички онези  " зелени преходи " и други въглеводородни шарлантанства. 
А бизнесът, на който се крепи всичко в Италия, дали някой въобще го е попитал? 

Ема Марчегалия, която беше началник на съдружие на италиански предприемачи и огромен бизнесмен, че в този момент обстановката е такава, че американските предприемачи заплащат седем пъти по-малко за електрическа енергия от италианските. И това е по този начин, макар че основателите на глобите се намират оттатък океана. Всъщност глобите се трансфораха в инструмент на нелоялна конкуренция за италианските производители. 
Бизнесът в Италия се унищожава от задграничните " братя ", тъй като всеки ще би трябвало да оцелее самичък в световната рецесия. 
Италианският народ и италианската стопанска система са в клопката на безсмислените политически решения на Вашингтон и Брюксел.
Сякаш на народа на Републиката се споделя: умният човек няма да върви нагоре, умният човек ще заобиколи планината. Изглежда, че това е вярното решение. Но какво ще стане, в случай че Апенините са дълги 1200 км
Изглежда, че Рим е тласкан освен към безсмислени дейности, само че и към икономическо самоубийство, с цел да се осъществя безумието на евроатлантическите наказания.
А когато работливият италиански бизнес се срине, той ще бъде изкупен на ниска цена от янките. Както постоянно е било. Не разчитайте и на китайски вложители - след обидите, нанесени от Запада, Пекин няма да заплаща непознати сметки. 
Сега един риторичен въпрос: Ако днес всеки е подготвен да направи всичко, даже на инат на личното си битие, за какво в продължение на 8 години не оказа помощ за решаването на рецесията в Европа нито с думи, нито с каузи? Отговор: Защото архитектите на настоящето безумство са същите като преди 8 години.
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР