Италианският хотел Il Salviatino, разположен в покрайнините на Флоренция, предлага

...
Италианският хотел Il Salviatino, разположен в покрайнините на Флоренция, предлага
Коментари Харесай

Италиански хотел предлага почивка зад волана на Ferrari

Италианският хотел Il Salviatino, ситуиран в покрайнините на Флоренция, предлага на клиентите си тридневна стратегия Tuscany Full Throttle, част от която е пътешестване с автомобил Ferrari. Пакетът е годен до края на октомври, като коства 7590 евро за двама души.

Партньор на Il Salviatino е компанията Red Travel, която провежда автомобилни пътешествия из Италия. В първия ден след наставянето му в хотела и обиколка на Флоренция на клиента се предлага запознанство с включените в програмата модели на Ferrari -  488 Pista, 488 Spider, California T, 458 Speciale или 458 Spider, като му се изясняват спецификите при ръководството им.

Сред това клиентът избира една от колите и потегля на път. Маршрутът му включва посещаване на винена маза Кианти, на средновековно населено място, кафе-пауза и обяд в ресторант Badia di Coltibuono. След завръщането си в хотела участниците получават и 50-минутна спа-процедура.

На втория ден клиентите минават маршрута на именитото съревнование Mille Miglia, като могат и да посетят някои от най-големите забележителности на Сиена - Палацо Публико и Торе дел Манжа, след което да вечерят в един от най-хубавите заведения за хранене на Флоренция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР