Италианският футболист на ЦСКА Стефано Белтраме даде интервю за сайта

...
Италианският футболист на ЦСКА Стефано Белтраме даде интервю за сайта
Коментари Харесай

Футболист на ЦСКА: Ситуацията в България се влошава

Италианският футболист на ЦСКА Стефано Белтраме даде изявление за уеб страницата Juventus News 24, в което приказва за " армейците ", какви ограничения се подхващат в България за битка с ковид, както и споделя проектите си за бъдещето.

" Ситуацията не е лесна, тъй като фамилията и обичаните ми хора са в Италия, заради което непрекъснато се тормозя за тях. Няма метод да им оказа помощ, даже и да желая, а и не мога да се прибера, тъй като всичко е блокирано. Трябва да си толерантен и да се молиш, че нищо съществено няма да се случи. Тук в България обстановката се утежнява, тъй като броя на случаите се усилва. Клубът ми забрани да се прибирам в Италия, а и да желаех, нямаше по какъв начин да стане, тъй като няма никакви полети “, описа Белтраме.

„ Още от началото на престоя ми в ЦСКА всичко потегли чудесно. Отборът ме интегрира доста добре, също както и треньорският щаб. Успях да натрупам поредност от дуели и да играя във всеки мач. От една страна, не е хубаво, че шампионата беше прекратено наложително. От друга, аз съм сигурен, че ще продължа да се представям добре, откакто се завърнем на терена, тъй като имам добра основа “, добави плеймейкърът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР