Италианските власти разработват редица мерки, които да направят възможен отдиха

...
Италианските власти разработват редица мерки, които да направят възможен отдиха
Коментари Харесай

Италия се готви за плажния сезон

Италианските управляващи създават редица ограничения, които да създадат вероятен отдиха на море за хората, съобщи италианският заместник-министър на културата Лоренца Буонакорси.
Обсъждат се разновидности като понижаване на броя на шезлонгите с въвеждането на услуга за предварителната им резервация, разреждане на чадърите на разстояние 10-14 метра един от различен, установяване на специфични шпации от време за посещаване на плажа за групи с висок риск, да вземем за пример по-възрастните хора.
Редовната стерилизация на плажното съоръжение, пясък и общи елементи ще бъде наложителна. Няма да има общи стадиони и обществени събития, като плажен волейбол. Съдовете за многократна приложимост ще изчезнат от решетките. Все още остава отворен въпросът дали би трябвало да се носи маска на плажа.
Вече е квалифициран пилотен план за това по какъв начин може да се провежда безвредна отмора на плажа в региона на една от най-засегнатите от епидемията провинция в Северна Италия, Емилия-Романя, където се намират курорти като Римини, Ричоне, Равена, Чезенатико, Мисано Адриатико. За там към този момент са готови специфични „ кабини “, направени от плексиглас с шезлонги в тях, дистанцията сред които наложително би трябвало да е най-малко  от 1,5 метра. Като опция на пластмасовите загради за обществена отдалеченост на плажа се разискват и живи плетове от растения.
Италия ще загуби към 25 милиона задгранични туристи това лято, по калкулации на в. Corriere della Sera. В същото време малко евентуално е италианците да могат да пътуват до други страни на отмора. Не остава нищо друго с изключение на да се заложи на вътрешния туризъм, разясняват от изданието.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР