Италианските медии твърдят, че посещението на Федерико Киеза при специалиста

...
Италианските медии твърдят, че посещението на Федерико Киеза при специалиста
Коментари Харесай

Благи новини за Ювентус и Федерико Киеза

Италианските медии настояват, че визитата на Федерико Киеза при експерта по коленете – Кристиан Финк, е имало позитивен резултат, като са изключени съществени травми. Това беше ненапълно предсказано, откакто извършените през предходната седмица прегледи в Торино също демонстрираха това.

Националът на Италия излезе след 17 минути игра при триумфа на Ювентус с 1:0 над Интер преди паузата за национални тимове. След дуела пък наставникът Масимилиано Алегри призна, че е „ малко изплашен “ за положението на своя футболист.

Именно поради това Киеза пътува до Австрия в понеделник за срещата с Финк. Той е същият доктор, който извърши интервенцията на звездата на Ювентус отново в коляното през зимата на 2022-а година. Този път обаче е другият крайник, откакто левият беше опериран през януари предходната година.

Sky Sport Italia пък написа, че Финк е уверил Киеза, че няма тежка травма, тъй че италианецът ще продължи възобновяване си в Торино. Неговият съотборник Филип Костич се чака да бъде прегледан в околните часове, откакто получи лека травма по време на уговорките си със Сърбия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР