Италиански журналист е пострадал при стрелбата в центъра на Страсбург

...
Италиански журналист е пострадал при стрелбата в центъра на Страсбург
Коментари Харесай

Италиански журналист е пострадал при стрелбата в Страсбург

Италиански публицист е потърпевш при стрелбата в центъра на Страсбург нощес, съобщи организация ТАСС, като се базира на италианската АНСА. Според информацията пострадванията на италианския публицист са леки.
 
Министърът на външните работи на Италия Енцо Моаверо Миланези заяви в Twitter, че спешен щаб в министерството следи развоя на събитията в Страсбург. Министърът уточни, че се моли за жертвите, ранените и техните близки.
 
Съболезнования изрече и министърът на вътрешните работи и вицепремиер Матео Салвини , който е на посещаване в Израел. " Като жител и като министър ще положа всички старания да няма терористи в Европа и в света ", написа в Twitter Салвини.
 
Кризисният щаб на министерството на външните работи на Италия предлага на италианските жители, измежду които доста евродепутати, събрали се за сесията на Европарламента, да не посещават центъра на града и да следват инструкциите на френските управляващи.
 
Във вторник вечерта 29-годишен гражданин на Страсбург на име Шериф Ш. откри пукотевица на коледния базар в центъра на града . Мъжът е трябвало да бъде арестуван по-рано същия ден по съмнение в съучастничество в ликвидиране и обир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР