Италианската Серия А също се завръща! Футболният сезон на Апенините

...
Италианската Серия А също се завръща! Футболният сезон на Апенините
Коментари Харесай

Официално: Серия "А" се подновява на 20 юни

Италианската Серия " А " също се завръща! Футболният сезон на Апенините ще бъде възобновен на 13 юни с полуфиналите за Купата на страната, а шампионатът ще стартира довършването на акцията седмица по-късно - на 20 юни.

Министърът на спорта Винченцо Спадафора публично даде позволение за рестарта. Днес той взе участие във видеоконференция с представители на Серия " А ", футболната федерация на Италия, Съюза на играчите и този на спортните медици.
Висшата лига се завръща на 17 юни с два мача Медиите на Острова оповестиха новината, чака се удостоверение
" Получи се потребна среща. В началото посочихме, че футболът ще се завърне, когато има условия, тъй че да осигурим сигурността на всички участници. Днес можем да обявим, че сезонът ще бъде обновен на 20 юни. Надявам се преди този момент - от 13 до 20 юни да се изиграе Купата на Италия, което ще бъде добър знак за нацията. ", сподели Спадафора.

Очаква се на 13 и 14 юни (събота и неделя) да се изиграят реваншите от полуфиналната фаза в тунира за Купата на Италия: " Интер " - " Наполи " (0:1) и " Милан " - " Ювентус " (1:1), а финалът да се състои на 17 юни (сряда).

Италия е измежду най-засегнатите от COVID-19 страни в света, само че клубовете са безапелационни, че без значение от рисковете, шампионата ще се доиграе. Шампионатът бе спрян в средата на март.

В момента водач в шампионата е " Ювентус ", който има 63 точки от 26 мача, следван от " Лацио " с 62 (26 мача) и " Интер " с 54 (25 мача).
Футболът в Испания се завръща от 8 юни Добри вести Последни Най-четени Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР