Италианската премиерка Джорджа Мелони заведе дело заради фалшиви секс клипове,

...
Италианската премиерка Джорджа Мелони заведе дело заради фалшиви секс клипове,
Коментари Харесай

Джорджа Мелони заведе дело заради фалшиви секс клипове, използващи нейното лице

Италианската премиерка Джорджа Мелони заведе дело поради подправени секс клипове, в които лицето ѝ е копирано върху телата на порноактриси, съобщи ДПА. Лидерката на крайнодясната партия " Италиански братя " желае обезщетение в размер на 100 000 евро (108,6 милиарда долара). Тя ще се яви персонално на правосъдния развой на средиземноморския остров Сардиния на 2 юли, заяви юристът ѝ.

Ако завоюва делото, Мелони ще подари парите на фонд за подкрепяне на дами, които са били жертви на принуждение от страна на мъже.

В момента делото се води против 40-годишен мъж, който живее в Сардиния. Следващата седмица арбитър ще реши дали ще бъдат повдигнати обвинявания и против 73-годишния му татко. Мелони желае да се причисли към правосъдния развой.

Разследването е почнало през 2020 година в град Сасари. Синът е упрекнат, че е употребявал видео програмен продукт, с цел да накара порноактрисите да наподобяват като Мелони. Според следователите филмите са били налични в интернет в продължение на месеци посредством американски уеб страница и са били гледани милиони пъти. В жалбата на премиерката се споделя, че тя желае да изпрати обръщение " на всички дами, които са жертви на сходен тип корист, да не се опасяват да повдигат обвинявания ".

Лидерката на " Италиански братя " е отпред на трипартийната коалиция в Рим от октомври 2022 година Видеоклиповете са били основани, когато тя към момента е била в съпротива, отбелязва ДПА.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР