Италианската легенда Филипо Индзаги е фаворит за нов треньор на

...
Италианската легенда Филипо Индзаги е фаворит за нов треньор на
Коментари Харесай

Пипо Индзаги отива в досегашния клуб на Пирло?

Италианската легенда Филипо Индзаги е любимец за нов треньор на турския Фатих Карагюмрюк, твърди локалното издание “Фанатик ”, съгласно което даже има предварителна сделка сред двете страни. Както е известно, през вчерашния ден стана ясно, че някогашният съотборник на тогавашния нападател в националния отбор на Италия - Андреа Пирло, е напуснал като ментор на истанбулския клуб три кръга преди края на сезона в СюперЛиг.
 Фатих Карагюмрюк уволни Андреа Пирло Фатих Карагюмрюк уволни Андреа Пирло
В момента Индзаги води втородивизионния италиански Реджина, където е треньор на българския нападател Андрей Гълъбинов от началото на актуалната акция. След като “амарантите ” приключиха седми в постоянния сезон на шампионата, те имат късмет да си обезпечат промоция в елита, в случай че завоюват идните плейофи, в които съперници са им Бари, Парма, Каляри, Зюдтирол и Венеция на Петко Христов.

Що се отнася до Фатих Карагюмрюк, който беше воден от Пирло близо една година, отборът е девети в класирането на шампионата с актив от 44 точки, като има 11 победи, 11 равенства и 11 загуби до момента.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР