Италианската „бяла раса“ е заплашена от изчезване, ако масовата миграция

...
Италианската „бяла раса“ е заплашена от изчезване, ако масовата миграция
Коментари Харесай

Италиански политик: Бялата раса е застрашена!

Италианската „ бяла раса “ е застрашена от изгубване, в случай че всеобщата миграция продължи. Това съобщи Атилио Фонтана от крайнодясното политическо придвижване „ Северна лига “, заяви локалното издание „ Република “.

В началото на март на Апенините ще се проведат районни избори и тематиката за бежанците още веднъж е на дневен ред. Фонтана, който ще се бори за висок пост в Ломбардия, уточни, че управляващите би трябвало да вземат ограничения за ограничение притока на мигранти.

„ Тук не става въпрос за ксенофобия или расизъм, а за рационалност. Не можем да одобряваме всички бежанци и би трябвало да създадем избор. Трябва да изберем дали нашият етнос, бяла раса и общество да продължат да съществуват, или да бъдат пометени “, съобщи Атилио Фонтана.

Неговите думи провокираха бурна реакция на италианската политическа сцена. Опонентите му го разкритикуваха, а негови съпартийци го поддържаха. Самият Фонтана се извини за израза си и съобщи, че става въпрос за „ неточност на езика “. Бежанската рецесия в Европа е най-голямата от Втората международна война насам.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР