Италианската аукционна къща Сант`Агостино“ съобщи, че на следващия й търг

...
Италианската аукционна къща Сант`Агостино“ съобщи, че на следващия й търг
Коментари Харесай

В Италия ще се проведе първият публичен търг с биткойни


Италианската аукционна къща „ Сант`Агостино “ заяви, че на идващия й търг участниците ще имат опция да наддават с биткойни. Това ще е първият сходен аукцион в света, на който заплащането с криптовалута ще бъде позволено.

В изказването се показва, че при започване на идната седмица към 600 италиански и задгранични предмета, най-много мебели, ще бъдат изложени на търг и „ биткойни ще бъдат одобрявани като възнаграждение “. Криптовалутата ще може да се употребява и на по-следващия аукцион в края на ноември, който ще включва картини, бижута и часовници.

В момента на доста места биткойноте не се одобряват като надеждна валута поради неналичието на страна, централна банка или хазна, която да я издава, макар че използването й непрекъснато нараства. Тя се търгува посредством така наречен „ блокчейн технология ”, която разрешава общественото предпазване на елементи за транзакции, в това число и информация, която разпознава нейния покупател и продавач.

От основаването на биткойните през 2009 година цената им по отношение на обичайните валути непрекъснато нараства, макар че има и интервали на спадове. Миналата седмица за първи път беше премината границата от $5000, откакто при започване на годината 1 биткойн се търгуваше за $966 $./ Segabg.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР